Sunoco Racing Fuels home Over Sunoco Racing Fuels Sunoco benzine brandstoffen Voordelen sunoco benzine technische benzine tips Reacties Sunoco benzine Sunoco benzine bestellen Sunoco contact
 


Binnenkort kunt u hier enkele reacties vinden van rijders en teams die gebruik maken van verschillende Sunoco brandstoffen en daar hun gedachten over geven.

  Sunoco FR
  Sunoco GT
  Sunoco GT Plus
  Sunoco Supreme
  RTC
  R6SR

Sunoco FR

(102RON, 90MON, 3.7% zuurstof) Ongelood

RON = Onderzoek Octaan Gehalte
MON = Motor Octaan Gehalte

De SUNOCO FR is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van benzine van SUNOCO en is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de FIA regulatie op het gebied van benzine (Appendix J 252.9). Dit is de voorgeschreven brandstof voor de Britse Formule 3 en Britse GT, de Britse Seat Cupra Cup en de DACS ARP Formule 3 kampioenschappen. Deze brandstof is ontwikkeld voor motoren met een compressie ratio die kunnen oplopen tot 12.5/1. Het hoge zuurstof gehalte zal een dramatische stijging in vermogen opleveren in motoren waarvan de luchttoevoer geknepen is. Het vergroot het vermogen van zowel ongeblazen als turbo motoren en beschermt de motor tegen kloppen (het zogenaamde ‘pinging’ zowel als vroegtijdige ontbranding). De brandstof is gekenmerkt door (bijna) geen carbon emissie wat u in staat stelt de motor te optimaal te modificeren voor maximaal vermogen.

Indien u een motor beheert die een tekort heeft aan lucht (bijv. F2 auto’s met ‘pinto’ motoren of F3 auto’s met lucht restricties, GT wagens of Rotax kart motoren) zult u versteld staan van de toename in koppel en acceleratie die deze benzine met zich mee brengt.Aantal:
   Technische specificaties
Hoe kan ik het beste mijn race brandstof opslaan?
Mythe: Hoe hoger het octaan, hoe langzamer de verbranding
RON? MON? Welk octaan gehalte staat er bij de pomp?
Wat is Motor Octone Number MON?
Wat is octaan?
Wat is Research Octane Number (RON)?
Waarom is race benzine duurder dan normale pomp benzine?
Uw winkelwagen is op dit moment leeg.
Race benzine V.S. Normale benzine
Race benzine is niet zomaar een liter benzine van de lokale pomp met een extra toevoeging. Bekijk hier het werkelijke verschil.
Technische tips bij het gebruik van Shell benzine
Verschillende technische vragen overover het gebruik van sunco race producten worden hier beantwoord...
Meld je gratis aan voor de Shell nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws!