Sunoco Racing Fuels home Over Sunoco Racing Fuels Sunoco benzine brandstoffen Voordelen sunoco benzine technische benzine tips Reacties Sunoco benzine Sunoco benzine bestellen Sunoco contact
 


Binnenkort kunt u hier enkele reacties vinden van rijders en teams die gebruik maken van verschillende Sunoco brandstoffen en daar hun gedachten over geven.

  Sunoco FR
  Sunoco GT
  Sunoco GT Plus
  Sunoco Supreme
  RTC
  R6SR

Sunoco GT

(105RON, 99MON, 4.5% zuurstof) - Ongelood

Een brandstof die ontworpen is voor de prestatie gerichte rijder die zoekt naar een hoog octaan gehalte die garant staat voor een schone verbranding. Dit is de voorgeschreven brandstof voor de Grand AM (Rolex Daytona 24uurs race en ALMS). Het voldoet echter niet aan de BS7800 (Super Ongelood) en BS EN228 (Premium Ongelood) door de Europese regelgeving die het zuurstof gehalte maximaliseren tot 2.7%. Desalniettemin wanneer de brandstof gemengd is met 25% normale Super Ongelood of Premium Ongelood zal het maximale niveau van 2.7% bereikt worden. Het is geschikt voor race doeleinden en straat auto’s met een hoog vermogen, power-boten, jet-ski’s, motorfietsen, etc.

Motoren met een compressie ratio die op kan lopen tot 14/1 zullen voordeel behalen uit deze krachtige, schone en snel verbrandende benzine. Er is zuurstof toegevoegd om de ‘ademhaling van de motor’ te verbeteren wat tot een hoger vermogen leidt bij motoren met lucht/brandstof restricties. Het is mengbaar met elke soort benzine die verkrijgbaar is aan de pomp (voor diegene die het octaan gehalte van normale benzine willen verhogen) en garandeert bescherming tegen het kloppen van de motor (het zogenaamde ‘pinging’ zowel als vroegtijdige ontbranding). De benzine bevat geen lood en de zuurstof drager is Ethanol.Aantal:
   Technische specificaties
Hoe kan ik het beste mijn race brandstof opslaan?
Mythe: Hoe hoger het octaan, hoe langzamer de verbranding
RON? MON? Welk octaan gehalte staat er bij de pomp?
Wat is Motor Octone Number MON?
Wat is octaan?
Wat is Research Octane Number (RON)?
Waarom is race benzine duurder dan normale pomp benzine?
Uw winkelwagen is op dit moment leeg.
Race benzine V.S. Normale benzine
Race benzine is niet zomaar een liter benzine van de lokale pomp met een extra toevoeging. Bekijk hier het werkelijke verschil.
Technische tips bij het gebruik van Shell benzine
Verschillende technische vragen overover het gebruik van sunco race producten worden hier beantwoord...
Meld je gratis aan voor de Shell nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws!