Sunoco Racing Fuels home Over Sunoco Racing Fuels Sunoco benzine brandstoffen Voordelen sunoco benzine technische benzine tips Reacties Sunoco benzine Sunoco benzine bestellen Sunoco contact
 


Binnenkort kunt u hier enkele reacties vinden van rijders en teams die gebruik maken van verschillende Sunoco brandstoffen en daar hun gedachten over geven.

  Sunoco FR
  Sunoco GT
  Sunoco GT Plus
  Sunoco Supreme
  RTC
  R6SR

Sunoco Supreme

(114RON, 110MON) - Gelood

Een hoge kwaliteit gelode brandstof met een hoog octaan gehalte die exclusief voor competitie doeleinden is. De SUNOCO Supreme is de officiële brandstof voor alle NASCAR evenementen (en vele andere kampioenschappen). Ontworpen voor race motoren met een compressie ratio die op kan lopen tot 16/1. Het heeft de ingebouwde eigenschap om carburateurs en benzine injectoren schoon te houden en tegelijkertijd controleert het de oppervlakte ontbranding voor maximale prestaties. Deze schone en snel ontstekende brandstof is gekenmerkt door (bijna) geen carbon emissie wat u in staat stelt de motor optimaal te modificeren voor maximaal vermogen. Het is bewezen in alle vormen van racen, inclusief motoren met een turbo. Tevens kan het uitstekend gemengd worden met ongelode brandstoffen om het lood gehalte en octaan gehalte te verhogen (wat vele malen beter werkt dan het gebruikt van ‘octaan-boosters’).Aantal:
   Technische specificaties
Hoe kan ik het beste mijn race brandstof opslaan?
Mythe: Hoe hoger het octaan, hoe langzamer de verbranding
RON? MON? Welk octaan gehalte staat er bij de pomp?
Wat is Motor Octone Number MON?
Wat is octaan?
Wat is Research Octane Number (RON)?
Waarom is race benzine duurder dan normale pomp benzine?
Uw winkelwagen is op dit moment leeg.
Race benzine V.S. Normale benzine
Race benzine is niet zomaar een liter benzine van de lokale pomp met een extra toevoeging. Bekijk hier het werkelijke verschil.
Technische tips bij het gebruik van Shell benzine
Verschillende technische vragen overover het gebruik van sunco race producten worden hier beantwoord...
Meld je gratis aan voor de Shell nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws!